A hírlevélről

Amennyiben szeretnél frissen értesülni új feladatainkról, úgy lehetőséged nyílik feliratkozni hírlevelünkre. Ezt egyrészt a cikkek bal oldalán elhelyezkedő fekete dobozon keresztül, másrészt a kezdőlap alján felugró ISCRIVITI gombra kattintva teheted meg e-mail címed megadásával. Ezután egy e-mailben kérünk majd feliratkozásod megerősítésére egy gomb megnyomása által. A hírlevél aktiválásához ennél nincs is szükség többre, de mivel ezután egy újabb oldal és újabb e-mail még elő fog bukkanni, némi kis magyarázattal szolgálunk az érdeklődők számára.

Feliratkozások kezelése
A CONFERMA SEGUE gombra kattintva az úgynevezett kezelőlapra leszel átirányítva, amelyre a továbbiakban minden általunk küldött hírlevélen keresztül bármikor visszajuthatsz.

olaszoldalátpaint3
Az oldalon megerősítést olvashatsz arról, hogy ezentúl az általad megadott e-mail címen értesítést fogsz kapni minden új feladat publikálása után. Ahhoz, hogy megszakítsd a hírlevelek érkezését, meg kell szüntetned a blog követését.

Ezen kívül ezen az oldalon végezhetsz el néhány, a feliratkozással kapcsolatos alapbeállítást.
A hírlevelek gyakorisága/DELIVERY FREQUENCY: Itt dönthetsz arról, hogy publikálás után (immediato), naponta (giornaliero) vagy hetente (settimanale) szeretnél hírlevelet kapni. Mivel feladatainkat nem pontos rendszerességgel tesszük közzé, a legelső (immediato) variációt ajánljuk.
Leiratkozás/DISISCRIVITI: Erre kattintva bármikor leirakozhatsz hírlevelünkről.

Második megerősítő e-mail
Mindezek után egy második e-mailt fedezhetsz fel postafiókodban.

olaszmél1Itt ismét megerősítést olvashatsz róla, hogy az egyes feladatok publikálása után azokról e-mailben értesítünk.
A GESTIONE ISCRIZIONI gombra kattintva ismét a feljebb leírt kezelőlapra jutsz vissza.
Az ELIMINA SOTTOSCRIZIONE feliratra klikkelve pedig leiratkozhatsz hírlevelünkről.

Leiratkozás
Hogy megszakítsd hírleveleink érkezését, két opció áll rendelkezésedre.
1. Egyrészt lehetőséged nyílik erre minden hírlevélben az ANNULLA L’ISCRIZIONE feliratva kattintva.

olaszhírlevélpaint
Ezen keresztül egy újabb oldalra jutva a DELETE SUBSCRIPTION gombbal törölheted felirakozásod.

olasztörlés3
2. A szintén a hírlevelekben található GESTIONE ISCRIZIONI opcióra klikkelve (közvetlen az ANNULLA L’ISCRIZIONE alatt) visszakerülsz a fent leírt kezelőlapra, amelyen keresztül a DISISCRIVITI gombra kattintva szüntetheted meg feliratkozásod (ld. fent).