Tanulj velem!

marcsiPalóc Marcsi vagyok, a buongiorno.blog szerkesztője. Talán nem lep meg, ha elárulom, az életben olasz nyelvtanárként dolgozom. 🙂
A munka pedig nemcsak munka számomra, hanem egy igazi hobbi. 12 éve élek Olaszországban, azon belül is Toszkánában, ahova pont azért jöttem ki világot látni, mert szerettem volna felfedezni mindent erről az országról, amit csak lehet. Én ezt az ismeretet szeretném átadni jövendő tanítványaimnak.

Képesítéseim
Olaszországon kívül a másik nagy érdeklődési köröm az irodalom. Mindig is hajtott, hogy amit csinálok, azt magas szinten műveljem. Képesített tanár vagyok, először Budapesten végeztem magyar nyelv és irodalom szakon, majd Olaszországban a Firenzei Egyetemen olasz irodalomból szereztem mesterdiplomát. A blogot 5 évvel ezelőtt kezdtem él építeni, az online magántanítással pedig 4 éve foglalkozom igazán intenzíven.

Az órákról
A nyelvtudásom közel anyanyelvi szintű, így minden szinten, minden témakörben vállalok tanítványokat. Az órákat személyre szabottan, lépésről lépésre építem fel, az elérendő cél tudatában. Nem könyvből tanítok, hanem én készítem és válogatom össze az óra anyagát, kifejezetten neked! Mindig azt vallottam, a nyelv nem egy lesimított nyelvkönyv. Éppen ezért már egészen kezdő szinttől eredeti forrásokat felhasználva és reális szituációkon keresztül fedeztetem fel tanítványaimmal, milyen jó is olaszul tudni és megszólalni! Az órák online zajlanak.

Elérhetőségem
p.marcsi@gmail.com

Árak
60 perc – 5000 ft / vagy 12 euro
Az első óra előtt egy ingyenes 20 perces szintfelmérést és bemutatkozást tartok!